comment 0

Hello world!


I en verden av rosabloggere på blogg.no begynte jeg å føle meg litt ensom. Hvor ofte kan man egentlig skrive om hva man har på seg? Hver dag? HVORFOR VIL NOEN LESE OM DET? I tillegg går reklamen meg på nervene. Jeg har ingen kontroll over hva slags annonser som blir lagt ut på bloggen min, og ikke får jeg noe for det heller – men NOEN får noe for det, og det plager meg. Jeg trenger ikke å tjene noe på vase-bloggingen min, men jeg trenger å vite at det ikke sitter en feit dust et eller annet sted og får annonseinntekter for det!

Rotløs blogger i en verden av plattformer, nok en gang tar jeg turen videre. Leikeland hadde sin start på vgb.no en gang i … 2005 tror jeg, fortsatte ferden til blogg.no da vgb ble revampet og ga meg vondt i hodet og lander forhåpentligvis til slutt her på wordpress uten å tenke at gresset er grønnere et annet sted.

Og jeg har i grunnen troen på det.

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s