comment 0

Land of Sunshine


Av gammel vane tok jeg på meg fullt regntøy for morgenturen i dag tidlig. Men … det regnet jo ikke! Riktignok var det fortsatt gjørmete og vått i skogen så støvler var fortsatt påkrevet, men regntøyet? Nei. Solen stod sakte opp og lyste opp en himmel som bare var blå. Og jeg tenkte for meg selv at det nok ville gi seg med en gang jeg lot være å ta med paraplyen på vei til skolen.

Men det gjorde det ikke. Det var en sjeldent vakker morgen etter et ÅR med regn (føles det ut som i alle fall). Jeg klarte å gå ut døren fem minutter tidligere enn vanlig, og kunne spasere inn mot byen og nyte en kopp kaffe i ro og mak mens jeg myste mot solen. Bergen får en helt egen stemning når det er sol. Folkene kryper sakte ut av hiene sine, de er blidere og penere enn de noensinne har vært, og verden var full av små, idylliske scener. Damen i dress som stoppet for å prate litt med en katt som satt på et rekkverk for eksempel. Eller den tøffeste gutten i gaten med hettegenseren sin og røyken sin som ikke klarte å la være å le av den bittelille, svarte chihuahuaen som hoppet rundt i den andre enden av båndet han holdt i. Det hele ble kanskje forstyrret littegrann av den iltre tutingen fra bilister som aldri helt har forstått vitsen med forkjørsrett og vikeplikt, men rett lydstyrke på mp3-spilleren kan kurere så mangt. Det var i det hele tatt en fantastisk morgen på alle måter.

Optimismen varte omtrent fram til den eksamensforberedende forelesningen begynte. Jeg vurderte så smått å få panikk etter den, men det virket utrolig slitsomt på en dag som denne. I morgen er det atter en dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s