comment 0

Havku tester: Proteinpulversmoothie.


Etter en lang morgen, en enda lengre skoledag og en milelang gåtur hjem var jeg utslitt og syntes ekstremt synd på meg selv. Jeg hadde lyst til å krølle meg sammen i fosterstilling på sofaen, med en hund som hodepute og nesen godt begravet i nakken til den andre og fornekte at resten av verden eksisterte – men det skulle ikke være så lett. Sambo var våken – uforskammet våken. Og skulle på trening. Og forkynte muntert at DET hadde jeg lyst til også! Det ville HELT sikkert være bra for meg!

Jeg hadde nok blitt alvorlig irritert, hadde det ikke vært for at jeg innerst inne visste at han hadde rett. The bastard. Så jeg slepte min tunge kropp ut av sofaen og pakket sekken, og satte kursen mot trening med en rusten tommel, et og et halvt fungerende kne og ni fungerende tær og syns at det var utrolig passende at himmelen var regntung og grå, for det var jammen jeg også.

Etter halvannen time med trening gikk jeg hjemover igjen med en rusten tommel, et og et halvt fungerende kne og åtte fungerende tær – men noget bedre humør. Og verdens beste samvittighet. Og jeg tenkte for meg selv at dette, dette fortjener en skikkelig herskaps-smoothie! En med både biola og bær OG proteinpulver så mine gråtende muskler kan vokse seg store og skumle!

Det VAR en god idè. Proteinpulver skal etter sigende være riktig godt i smoothie – men det kommer nok kanskje an på hva slags smak pulveret har. Sjokolade, for eksempel, hadde sikkert vært ganske perfekt. Men nå er det engang sånn at jeg fikk lov til å bestemme smaken sist vi bestilte, og jeg kastet ett blikk på «karamell/toffee» og ropte tre ganger tre hurra for den. Og bestilte noen kilo. Det er kanskje den minst vellykkede smaken jeg hittil har testet av Optimum Nutrition sine pulver altså, ikke smaker den karamell og ikke smaker den toffee – den er bare veldig søt og .. litt ekkel. Jeg hadde en tanke om at den ville fungere godt i en smoothie, men o hildrande du, så feil jeg tok! Det smaker, i mangel av et bedre ord, HØGG! Så nå sitter jeg her, med et halvlitersglass gugge og forsøker å presse det i meg fordi jeg vet at jeg trenger næringen i det.

Og jeg har en viss anelse om at det blir ganske lenge til neste gang jeg får ha stemmerett når vi skal bestille proteinpulver.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s