comment 0

Du sier potet, jeg sier venstre fot.


Sambo har au i foten. Sånt skjer når man leker tøff i pysjamas opp til flere ganger i uken, og ofte er det ikke værre enn at man kan fikse det med litt teip. Det prøvde Sambo; men denne gangen virket det ikke som om det gjorde susen. Når du må bruke en hel teiprull før hver eneste trening og fortsatt labber haltende av matten, da er det kanskje på tide å kaste litt penger på en doktor av noe slag.

Og det gjorde Sambo. Han gikk til legen og pekte mistrøstig på den venstre foten, og legen hmm’en og hoff’et og snakket om leddbånd og MR. Fra mitt synspunkt var jo ikke det så dumt, det er jo betryggende at labben til min framtidige forsø.. ahem, husbond blir tatt alvorlig!

Et par dager senere kom innkallingen til MR, kjapt levert. Innkallingen i alle fall, selve timen er ikke før 19. januar. Og det burde jo egentlig være positivt, for siden de tar seg såpass god tid kan det jo ikke være spesielt alvorlig! …Eller så er de bare inkompetente. For det virker jo en smule merkelig at Sambo har vondt i venstre fot, men skal til MR på høyre skulder! Jeg mener, det er  jo ikke så veldig langt unna dah – om han hadde holdt på med rytmisk sportsgymnastikk og kunne plassere sine egne føtter på skuldrene sine liksom.

Nuvel, de vet vel hva de driver med. Uansett, sammen med innkallingen fulgte det et spørsmålsskjema som jeg tenkte jeg skulle hjelpe ham å fylle ut.

1. Er du operert i hjertet? – Nei, men det var vondt i hjertet når jeg så deg første gangen.

2. Er du operert i hodet? – Nei, jeg ble født sånn.

3. Er du operert i øret? – Aliens. Jeg vil ikke snakke om det.

4. Er du gravid? – Jeg håper da virkelig ikke det! Det vil nok være hakket værre enn å pisse ut en nyrestein for en stakkars mann.

5.Har du kommunikasjonsproblemer? – Jeg skjønner ikke spørsmålet

6. Har du fremmedlegeme (metall) i øyet? -Jeg har en bjelke i det, teller det?

Jeg føler en underlig trang til å tegne livsforsikring på Sambo før han drar dit. Eller kanskje bare sende ham til veterinæren istedenfor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s