comment 0

Få panikk!


Kulden har kommet til Bergen sammen med det fine været. Det er ikke et tegn på dommedag, som jeg trodde de første gangene sola skinte her. Det er bare sånt som skjer av og til.

«For every action there is an equal and opposite reaction». Når det regner i Bergen blir det flom, når det er fint vær kommer Giftlokket. Og så får alle panikk fordi de ikke får lov til å kjøre til jobb. Derfor tenkte jeg at jeg skulle være tidlig ute med alternative løsninger, slik at ingen blir nødt til å bruke beina eller sitte ved siden av framanfolk på bussen.

Mitt første forslag er bordvifter. Om alle kjøper inn bordvifter og setter dem på utsiden, pekende oppover på full styrke kan vi på sikt blåse vekk hele skiten. I tillegg bør kommunen ansette folk til å stå på alle takene som finnes og kastet brød. På den måten kan vi holde flest mulig av byens løse fugler i luften til en hver tid, noe som også vil skape bevegelse i luftlaget. Til sist foreslår jeg at alle bruker litt ekstra kraft når de puster ut, og gjerne sikter skrått oppover.

Og ikke tenk på all fyringen rundtomkring, det er bagatellmessig og har ikke noe med saken å gjøre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s