comment 0

Ting som provoserer meg.


-hungersnød
-at takluken på bussen i morges tydeligvis hadde stått åpen i natt, og det var masse snø som smeltet på setene – og ingen inkludert meg selv gjorde noe med det. Jeg hadde satt meg ned og var for trøtt til å reise meg. De andre på bussen var bare late og gadd ikke.
-snerk på kakaoen.
-tomme kaffeposer.
-folk som er større enn meg på trening. Det vil si nesten alle. Det er SLITSOMT å løfte på dere!
-folk som trenger seg forbi meg når vi skal inn på bussen, når jeg har brukt tid på å albue meg fremst i køen.

Den nye musikkvideoen til Tone Damli? Not so much. Mitt sinn ble herdet den gangen Janet Jackson flekket fram en pupp i beste sendetid på tv i gode, gamle dager. Da ble jeg nok ødelagt for alltid, og er for blasert til å reagere på en åpen buksesmekk. Jeg husker forresten at jeg syntes det var pinlig for USA at de reagerte som de gjorde. Nå syns jeg vi er litt pinlige. Kan vi ikke heller gå tilbake til smørkrisen?

Til slutt vil jeg bare få sitere noe min mor sa da jeg var liten: Dom som sier dom er dumme, dom er dumme dom! Jeg er klar over at dette på et metanivå slår tilbake på meg selv, men jeg kan fint leve med å være dum. Det hadde vært mye verre å være trangsynt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s