comment 0

Som fisken i vannet.


image

Svigerfar fyller 60 år, og det skulle ikke gå upåaktet hen. Det endte med at hele familien sjekket inn på et spahotell for helgen. Nå lever jeg ikke egentlig den typiske studenttilværelsen fra før i og med at både jeg og Sambo har full jobb. Men fancy treretters middager og svømmehall med tre forskjellige typer saunaer er ikke hverdagskost altså. Boblebad og utebasseng med badestamp-temperatur er ikke feil heller, i alle fall ikke med denne utsikten. Det var til og med et «isbasseng» der, som holdt en gjevn temperatur på ni grader. Brr.

Det var en lykkelig Havku som fant ut at ingen stoppet meg i å herje i dessertbuffeten til barna etter at jeg var ferdig med min egen dessert. Jeg bekymret meg i to sekunder over hvorvidt svigers ville synes jeg var en pinlig affære. Men så begynte de å svinge på seilene på bordet bak oss- og det skal mye til å toppe det liksom. Jeg var kanskje ikke direkte sulten når jeg våknet i dag, men det var ingen hindring. Sambo og jeg har svart belte i hotellfrokost. Etter to timer og tre runder i buffeten merket vi likevel at vi måtte gi tapt. Buksene var plutselig underlig trange, og vi var så, trøtte så trøtte. Da var det bare en ting å gjøre; innta hotellrommet for en times frokosthvil før vi satte kursen mot bassengene igjen.

Og det endte med at all maten og drikken gikk til hodet på meg, og Sambo og jeg valgte å foreta årets første sjøbad. Tøff, tøffere – OSS!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s