comment 0

Noen ganger er jeg ålreit.


Jeg får ofte høre at Sambo er en bra kar. Og det er jo sant. Han er kjekk og grei og tålmodig som få – faktisk en skikkelig kjernekar. Men det er faktisk jeg også! Kanskje ikke akkurat en kjernekar, men jeg er altså ganske grei – av og til er jeg til og med ålreit. I dag for eksempel, bestemte jeg meg for at Sambo skulle få stå opp til lukten av nybakte scones på søndagsmorningen. Greit, så gjorde jeg det aller mest for å score brownie-poeng og så jeg kunne være behagelig fornøyd med meg selv etterpå  – og fordi jeg hadde lyst på scones til frokost – men jeg hadde også en tanke om at det ville vært hyggelig for Sambo å våkne til. Jeg tok til og med på meg det mest sexy forkleet jeg eier, i tilfelle han skulle kikke ut før jeg var ferdig.

Whoza good girlfriend?

Som sagt; ganske ålreit. Og scones er såpass enkle å lage at ikke engang jeg klarte å rote det til. Riktignok hadde jeg en liten mental krise da jeg satte på vannkokeren og måtte velge om jeg skulle lage kaffe eller te. «Scones og te» hører liksom sammen, så jeg følte at jeg burde lage te, samtidig som jeg hadde mest lyst på kaffe – både fordi det smaker godt og fordi jeg vet at om jeg ikke drikker en god dose kaffe ganske tidlig så ender jeg opp med en sur hodepine og blir skikkelig grinete. Jada jada, jeg er avhengig og jeg ser ikke problemet. Abstinensene vant selvfølgelig over normen om at scones skal serveres med te.

Sambo kom ut iført Jedi-morgenkåpen, og vi kunne konstantere at ikke bare matchet vi hverandre på en underlig måte, men det var også en ganske god søndags morgen. Det føltes ganske riktig å tilbringe frokosten i en sofa med en hund krøllet sammen rundt nakken, med stiv kuling og hagl herjende utenfor.

Det er kanskje mandag i morgen, men enn så lenge er det søndag en god stund til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s