comment 0

Valgene jeg lærte av i går…


Det regnet ikke på morgenturen, derfor tar jeg ikke regntøy på.
Når skal jeg lære meg at det ikke fungerer sånn i Bergen? Det lurer en storm rundt hvert eneste hjørne i Bergen.

Jeg smører matpakke og lar lommeboken ligge hjemme så jeg ikke blir fristet til å droppe den for kantinemat.
Skal definitivt vurdere å nappe busskortet ut og ta det med neste gang.

Jeg tar med en paraply i tilfelle det kommer en skur.
Det er overveiende stor sannsynlighet for at om det regner så blåser det også. Gjerne stiv kuling fra alle kanter. Og over Puddefjordsbroen er det helst liten storm eller lignende. Den som da har paraply, han kan komme til å fly, så han nesten blåser bort fra våres by! Eller så bare avgår paraplyen ganske heftig ved døden, det skjer nok oftere. I går stilnet vinden da jeg var halvveis hjemme, men da var jeg alt søkkvåt. Det så helt sikkert litt teit ut å vandre gatelangs, dryppende våt med nedslått paraply, men det var bare så lite vits i å slå den opp.

…Og likevel kikker jeg ut vinduet mitt og tenker for meg selv at enn så lenge så er jo været relativt fint, da. Og regntøy er tungt å gå i. Og det er jo egentlig vår nå. Yes. Det blir skinnjakken i dag også – men i dag skal busskortet få bli med på skolen, bare for sikkerhets skyld.. Det er jo Bergen vi snakker om.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s