comment 0

I need some sleep..


I can’t go on like this…

Nå er jeg lei. Hva er det som skjer med at jeg absolutt ikke skal få sove da? Det er tredje natten på rad hvor jeg bruker hinsides lang tid på å sovne, og når jeg først kommer meg dit drømmer jeg bare rare ting. Og så våkner jeg etter en liten stund og blir liggende å lete etter den rette stillingen.

I tried counting sheep, but there’s one I always miss..

Og så sovner jeg litt igjen. Drømmer rare ting, våkner og klarer ikke helt å forstå hva som er drøm og hva som er virkelighet. Er Løvstakken virkelig konstant skjult av vanndampen fra alle fossene som stuper ned fra den? Stjal jeg hunden til naboen? Og har jeg virkelig sluttet på skolen?

Everyone says, I’m getting down too low. Everyone says, I just gotta let it go.

Det er ikke sånn det skal være. Det er meg vi snakker om! Jeg sover hvor som helst, når som helst og bruker maks ti minutter på prosessen. Av og til kan man trekke fra ni og et halvt minutt også. Og det passer meg ekstremt dårlig å være i minus på søvnsiden altså! Spesielt på dager som denne, hvor jeg har laget et ganske stramt program for meg selv.

I need some sleep, time to put the old horse down.

Jeg skal pynte ferdig en kake. Så skal jeg sette kursen mot byen for å holde en trening for jentegruppen i BJJ. Direkte derfra springer jeg til en navnefest. (Vi holder oss unna ansiktet i dag, gjør vi ikke, jenter?) Så har jeg faktisk tid til en liten pust i bakken, før turen går videre til vinsmaking. Jeg har tid til en pust i bakken, ja, men ikke en middagshvil som jeg kanskje egentlig burde hatt.

I’m in to deep, and the wheels keep spinning ’round.

Men det ordner seg nok. Det går helt sikkert fint. Og hvis ikke så beklager jeg i forkant om jeg skulle komme til å sovne i løpet av noen av postene mine i dag. Det har helt sikkert ikke noe med dere å gjøre i det hele tatt. For det meste i alle fall. Og i natt får jeg helt sikkert sove. Ellers.. tja. Ellers saksøker jeg Jon Blund!

Everyone says, I’m getting down too low. Everyone says, I just gotta let it go.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s