comment 0

Alvorlig talt.


Når jeg kjeder meg, blogger jeg. Ikke nødvendigvis høykvalitetsgreier hele tiden altså, mesteparten av tiden er det bare meningsløst sprøyt som fungerer som en utmerket tidtrøyte for meg. Men innimellom kommer jeg med gullkorn, innlegg som er vittige, spissfindige, finurlige og … masse andre kule ord som slutter på -ige. Da er jeg grådig fornøyd med meg selv, og tenker for meg selv at jeg har heldige lesere, jeg.

Gårsdagens «Hår» var ikke – jeg gjentar ikke – en av dem. Det går under kategorien «hjernepromp» egentlig (gudbedre hvorfor har jeg ikke den kategorien??) og er en typisk jeg-kjeder-meg-la-meg-skrive-om-random-shit- type ting. Som på svært kort tid hoppet rett opp til det dobbelte antall views enn det jeg pleier å ha. Jeg har ikke gjort noe nytt, jeg har ikke promotert bloggen mine noe sted, jeg har ikke mer fargerike bilder eller noe som helst. Men likevel. Er det rett og slett fordi tittelen er.. hår? Det er jo fullstendig meningsløst, det kan ikke være det? Nei? I så fall synes jeg dere skylder meg å gå inn på et av de bedre innleggene mine så dere får et ordentlig inntrykk av nøyaktig hvor fantastisk jeg er, hvor skarpt mitt vidd er og.. ja, du skjønner greia. Jeg har gjort så mye bedre enn «hår»! Innlegget om bajsposer for ekskremsel. Eller det om nesespray. Eller den om nødutgangen på flyet. (Skjønt det er vel muligens en blogg eller to siden.)

Jeg tror dere skjønner hvor jeg vil hen. Men jeg innså akkurat at om det nå er fordi innlegget heter «hår» at så mange hoppet innom, så skriver jeg dette for døve ører akkurat nå. Jeg burde kalt dette for «Negler» eller «Tenner» eller «Anus» eller noe sånt, så de samme kom tilbake igjen. Men det gjorde jeg ikke, så det er like greit at jeg gir meg nå. Og forresten, velkommen til midten av uken! Nå er det akkurat like mye igjen av den som det allerede har gått, og vi er ikke drittlei enda. Er vi vel?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s