comment 0

Resirkulert design.


Jeg måtte bytte design på bloggen. Jeg var egentlig ganske fornøyd med det gamle, det var kult og stilig og best av alt; jeg trengte ikke å gjøre noe som helst for det. Bare trykke på en knapp og så -hey- så bloggen sånn ut. Men så oppdaget jeg at den oh så store sladderbloggen har akkurat samme design. Sladderbloggen er en gjeng som har veldig lyst til å være Gossip Girl. Norges største sladderblogg! Gjeeeeeesp. Det de for det meste gjør (ja, jeg måtte jo kikke innom så jeg visste hva jeg disset før jeg disset det) er å gjenta det de store rosabloggerne sier i sine blogger, samt gjenta driten som blir slengt i kommentarfeltene. Og jeg sier som en journalist en gang sa om hatten dronning Sonja hadde på seg på 17. mai; «Hmh. Spennende.» Nuvel, jeg kunne jo ikke ha en blogg som så akkurat lik ut. Tenk om noen begynte å assosiere meg med.. dem liksom! Og som om ikke det var nok, så begynte det å poppe opp blogger over alt med akkurat samme design. Greit, på tide å skifte.

Dessverre var det ikke noen av de ferdiglagede designene jeg egentlig likte. De var liksom så .. støgge. Men plustelig så jeg en knapp hvor det stod «custom». Og da begynner vi å snakke! Jeg dillet rundt og byttet på fonter og jegvetikkehva en lang stund for å få bloggen akkurat sånn jeg ville ha den. Det var først etter at jeg hadde holdt på en stund jeg oppdaget at sånt, det må man jo selvfølgelig betale for. Du kan jo ikke bare komme her og lage et eget design helt gratis! Du kan få masse forskjellige design fiks ferdig gratis, men om du vil gjøre jobben selv koster det. Ass. Så da ble det dette. Jeg er ikke egentlig fornøyd med det, men det var det jeg mislikte minst av de som var der og som ikke var kliss like wannabe Gossip Girl.

Uansett, jeg stakk nesen ut i dag og så.. blå himmel i horisonten? Kan det være sant?

Det ser jo fantastisk ut! .. Men så snudde jeg meg nitti grader mot øst (muligens sør. Eller nord. Vest? Jeg har ikke egentlig peiling.).

Ikke det nei. Selvfølgelig. Kjære Bergen, jeg vet at du liker deg aller best når det regner og menneskene har et svakt grønnskjær i huden fordi vi holder på å mugne vekk hele gjengen. Men kan du gi en stakkars innflytter en liten pause bare? Takk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s