comment 0

Søndagsobservasjoner.


Det er helt greit for meg at det nesten bare var meg som hadde stått opp for å nyte en søndagstur i dag tidlig. Jeg liker verden litt sånn jeg, med tid til å samle sammen alle strøtankene som løper rundt i hodet mitt før dagen begynner ordentlig. I dag ble jeg dog forstyrret av en samtale med magen min, som tydeligvis hadde en høne å plukke med meg.

Mage: -Og kveldsmaten i går bestod av..?
Meg: -ahem. To stykker marsipankake og to øl?
Mage: -To STORE stykker marsipankake. Alle de andre klarte seg med ett, men du måtte liksom bare ha to.
Meg: -Den var jo veldig god da..
Mage: -Og ellers da, spiste du noe annet matnyttig i går?
Meg: -Teller pizza?
Mage: -Lykke til med å spise noe som helst i dag i alle fall. Jeg har ikke tenkt å samarbeide!

Greit, så er magen min litt sint på meg. Men det går fint, vi pleier å finne tilbake til hverandre vi. Jeg for min del ville nok ha syntes det var verre om jeg var stakkaren som parkerte den sølvgrå bilen sin ved fortauet i går. Formodentlig var den ganske ren i går, men da jeg passerte den i dag tidlig var tilstanden noe endret. Noen har tydeligvis hatt litt problemer med å holde mageinnholdet sitt på innsiden i løpet av natten og det resulterte i en mindre flatterende spraymaling på denne bilen. Jeg skal ikke si mer, annet enn at det helt klart var rødvin inne i bildet. Jeg lurer forresten på om det var før eller etter at Even gikk forbi og tisset navnet sitt på fortauet. Eller var det Even som spydde på bilen tro? Og var så fornøyd med seg selv at han måtte signere verket? Det vites ikke. Lørdagen er i alle fall ugjenkallelig over, og siden klokken ble stilt i dag er jeg en time for sent ute med .. alt. Det er bare en ting å gjøre med det:

FÅ PANIKK!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s