comment 0

Borte?


Tåke er skumle greier ass. Hvordan i alle dager skal jeg kunne vite at den andre siden av brua virkelig er der om jeg ikke kan se den? Og kan jeg vite at tåken ikke er farlig? I skogen til Ronja var den jo livsfarlig. Eller, rettere sagt, tussene som sprang rundt i den var farlige. Men det går jo litt på det samme; tåken gjør at jeg ikke kan se dem, og når jeg ikke kan se dem, hvordan kan jeg da vite at de ikke er der? Tenk om tåken utelukkende ligger over den delen av Bergen fordi akkurat den delen av verden har gått under? Som en slags veldig lokal apokalypse. Den skal jo komme nå i 2012 engang, og man skal ikke se bort ifra at det hele startet i Bergen sentrum. Liksom. Og så kommer jeg spaserende og går under jeg også. Det har jeg ikke spesielt lyst til. Jeg vil mye heller være en av dem som overlever så jeg kan loote alle butikkene for Stratos.

Jeg kunne jo bundet meg fast i brua så ikke tåketussene klarte å få meg med om de skulle komme. Men den planen har et par ganske klare svakheter; for det første tror jeg det er noe som ville blitt sosialt rynket på nesen av, for det andre så ville det vært litt dumt om Bergen faktisk gikk under og jeg satt fast i brua som igjen satt fast i Bergen. Jeg tror ikke det hadde endt spesielt bra.

Konklusjon: Få panikk. Bli hjemme. Et noe, fortinnsvis ikke sofaen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s