comment 0

Kjære nattlig leder av hjerneaktivitet.


Jeg legger meg enten på ryggen eller på siden når jeg skal sove. Dette har sitt grunnlag i at det er de mest behagelige stillingene å sove i, samt at det er de som har minst sannsynlighet for at man våkner med vondt i vondten og begrenset rørlighet i ekstremitetene. Men jeg er bare ansvarlig for den bevisste delen av hjernen (og knapt nok det) og det at jeg tenker på disse tingene hjelper svært lite når du som tar over den ubevisste delen saboterer det hele.

Jeg må få be om at du ikke gjør ting på eget initativ heretter. Flere netter på rad har jeg våknet med nakken i èn pissvinkel og armene i en annen. Prosessen med å snu seg blir komplisert av at armene har visnet fullstendig vekk, og når jeg endelig kommer meg rundt får jeg gleden av å forsøke og massere liv i dem. Det er en smertefull prosess, og ikke noe jeg har lyst til å bruke natten på. Jeg liker forøvrig å ha full bevegelighet i nakken også, det er ytterst dårlig bruk av ressurser når den har stivnet fullstendig og jeg må danse robotdansen hver gang jeg skal se i blindsonen.

Om dette ikke tar seg opp må jeg vurdere å finne en ny nattlig leder som er bedre skikket for jobben. Jeg vet ikke helt hvordan det skal foregå, men jeg antar at en mild lobotomering vil gjøre susen. Det vil sikkert ikke forandre veldig mye på tankenivået i våken tilstand heller. Takk for meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s