comment 0

Ikke få panikk!


Våren er på vei. Riktignok ble jeg nesten meid ned av saltbilen i går, og snøen har lavet ned i to dager. Men vårtegnene er der og lar seg ikke fornekte; i går kom den første artikkelen om flått og huggorm! Men det er ingen grunn til å fortvile. Jeg har funnet løsningen på problemet, jeg pleier bare å kle både meg og hundene i heldekkende plast jeg, og da er det ikke så mange flått som kommer til. Bare de aller største, men de biter jo uansett hodet av deg, så om du møter dem kan du like godt bare gi opp med en gang. Det er bare sånn det er, vi får bare være glade for at det betyr at vinteren er over!

"Raaawr! I'll bite your legs off!"

 Det er bare snakk om tid før rapportene om mordersneglenes ankomst dukker opp, og så er sommeren her for fullt. Det er et under at vi overlever sommerhalvåret i det hele tatt spør du meg. I fjor var det en mordersnegle som fikk ferten av meg, og det var bare så vidt jeg kom meg unna. Takk og pris for at jeg trener kampsport liksom, det ga meg både styrke og hurtighet til så vidt å unnslippe.

Nuvel. Nå som vi er enige om at det er vår, kan noen være så snill å sette på igjen varmen ute? Jeg foretrekker nesen min der den er, og ikke frosset av i en liten klatt et eller annet sted.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s