comment 0

Fornuftig sesongsnop, takk!


Nei, jeg har ikke tenkt å si et kvekk om hvordan grønnsaker kan piffes opp så man tror at man spiser noe godt. Det er ikke fornuftig, det er løgn og bedrag. Når jeg sier snop, så vil jeg ha snop! Men hvorfor i all verden må vi blande marsipan inn i alt? Julemarsipan. Påskemarsipan. Marsipanegg. Marsipangris. Marsipan som ser ut som sjokolade, men er marsipan. Det suger! Jeg vil ha sjokolade i sjokoladen min. Eller karamell. Eller.. kreeeeem. Ikke marsipan. Og likevel er den i alle sjokoladeposene når vi skal kose oss litt ekstra. Hvorfor er den det? Finnes det noe som liker den?

Fornuftig sesongsnop er for eksempel egg. Egg er sunt og godt, og uten kjipe overraskelser inni. Søtt som synden (ehm?) og fylt med melkekreeeeeeeem.

Dessverre kommer ikke den fornuftige prisen på sesongsnop før etter sesongen. Og da må man brøyte vekk alle de andre som er ute for å benytte seg av det først. Heldig for meg at jeg har spisse albuer og et vel innøvet brøl!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s