comment 0

Jeg hakke no å si!


Jeg har rett og slett gått tom for ting å si. Det har aldri stoppet meg før, men nå har jeg startet tre blogginnlegg som jeg bare har slettet igjen fordi de ikke ga noen mening. Ikke engang for meg! Og det er ikke hverdagskost.

Jeg tenkte opprinnelig at alt kom til å bli bra så snart vi fikk sensur på eksamenen vi hadde. Da ville jeg i alle fall ha noe å syte for! Men da vi fikk den i går viste det seg at det hadde gått.. Bra. Og det fant jeg bare ikke noe morsomt. Det er ingen som ler av vellykkede folk, ikke før de går på trynet i alle fall.

Jeg har nesten rundet bubble shoot, men det er mer trist enn det er morsomt. Jeg begynte å avle fugler istedenfor her forleden, i et spill som heter Birdland 2.0, men det er også litt mer trist enn det er morsomt. Det betyr bare at jeg tilbringer for mye tid med virtuelle fugler.

I dag mistet jeg en strikkepinne. Jeg har en til hjemme.

Kanskje det rett og slett er blitt sesongen for agurknytt? Men hele bloggen min er jo en eneste stor agurk, så det er jo ikke bra i det hele tatt. Og likevel klarer jeg liksom ikke å ti stille. Det lover ikke bra det heller.

Kanskje jeg skulle blitt politiker?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s