comment 0

Spent.no


I dag våknet jeg klokken fem med et rykk og et sterkt ønske om å stå opp. Siden da har jeg brukt alle teknikker jeg kan for å roe ned hodet og sove litt til, men det har ikke vært helt lett. Likevel har jeg gjort så godt jeg kan, for jeg tror at jeg trenger å starte dagen uthvilt.

Jeg skal nemlig i utdrikningslag i dag. Mitt utdrikningslag. Og jeg synes nesten synd på gjengen som må holde ut med meg, for jeg er spent som en treåring før julaften. Og det pleier å sende meg rett inn i en gummistrikkmodus som gjør det vanskelig for meg å sitte stille og umulig å holde kjeft.

Ta med ørepropper, folkens!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s