comment 0

Ting jeg lærte på 17.mai.


Geiter har ikke lukkemuskel og vil dermed fylles med vann og drukne om de detter i vannet. Fra baksiden, liksom. Ikke sånn hoste hoste harke drukne, men .. bobleboble synke drukne. Weird!

Om du har dyslektikersukker i sukkerfri kakao så smaker det nesten som vanlig kakao. Vi rynket alle pannen littegrann over dette funfactet.
-Dyslektikersukker?
-Ja!! Sånn i sånn hvit boks med blått lokk!!
-Ikke diabetikersukker?
Stillhet. -Um. jo.

Kakeinnhalering er klissete. Man bør som hovedregel spise kake, ikke innhalere den. Neste gang skal jeg definitivt ikke be resten av kakefesten om å stoppe meg om jeg forsøker å ta et stykke til siden jeg er så mett, siden jeg vet at jeg ikke egentlig mener det. Og så må jeg stappe hele kakestykket i munnen på en gang før de tar det, og så må jeg puste og så.. Hater jeg at det finnes videokameraer på alle telefoner nå om dagen. Kjære Sambo:

Overspising er smertefullt i år også, og visse ting lærer man bare i korte perioder av gangen.

Man kan skjære seg på en dokost, visstnok. Jeg ba ikke om flere detaljer der og da fordi jeg tenkte for meg selv at jeg ikke egentlig ville ha dem. Men NÅ vil jeg det. Hva? Hvor? Hvordan? Hvorfor? I need to know!

Til slutt vil jeg ta for meg de mest minneverdige overskriftene på VGnett på denne vår nasjons bursdag:
Maler barn på Fattighuset: Føles godt å kunne hjelpe på en dag som denne. Ja. Hæ?
Politiet aksjonerer mot ballongselgere. Fordi de er så mye lettere å se enn narkolangere?
Oscarvinner måtte lære seg å svømme. Jeg visste ikke at prisene hadde disse kriteriene, men det høres på en merkelig måte fornuftig ut.

Grattis med dagen, Norge. Jeg trer herved ut av bryterdrakten jeg hadde under kjolen for å presse alle valkene langt nok inn til at jeg passet i den og inntar joggisen igjen. Neste år vil jeg ha bunad, den er det plass til mye mer i!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s