comment 0

Bolly fusion!


Nestlè har tenkt å trene oss til flat mage, i tillegg til å servere oss en frokostblanding stappfull av sukker og andre hyggelige ting. (I klikk.no sin test kom den ikke spesielt bra ut. Men de har sikkert ikke peiling, har de? Sure they don’t.) Nå om dagen følger det med et treningsprogram i boksen også, en vcd med – wait for it- bollywood inspirert dansetrening. Som skal gjøre underverker for flat mage. Sukk. Jeg må bare få påpeke før jeg går videre: Flat mage kommer av lav fettprosent. Du kan ikke slanke bare magen. Julenissen finnes ikke. Hagegnomen og sokkemonsteret finnes, men det er en annen historie.

Da jeg oppdaget at min kjære nabo faktisk hadde et av disse to måtte jeg selvfølgelig teste det ut. Hun hadde Bolly Fusion (se opp for elementer av JAZZ!), men det finnes en som heter Bolly Belly også. Naboen min er høygravid, så jeg synes hun burde hatt den som het Bolly Belly, siden det høres ut som et program for høygravide som har bolly belly.

Jeg datt av allerede på disclaimeren jeg. «Rådfør deg med lege før du begynner, slutt om du merker kortpustethet eller ubehag.» Ahem. Når jeg trener blir fort kortpustethet og ubehag en del av treningen altså, om jeg skulle stoppet hver gang jeg følte det ville jeg ikke kommet spesielt langt. Litt av vitsen er vel at man skal bli sliten og ha ømme muskler så man kan lækse i sofaen og være heftig fornøyd med seg selv etterpå? Og det fortsetter: «Mindreårige må overvåkes av voksen.» Det er et eller annet fundamentalt galt med bildet av en mindreårig som danser magedans og blir overvåket av en voksen. Trodde ikke det var lov jeg. «Er du gravid, fysiske eller mentale begrensninger, uførhet eller er disponert for skade/sykdom – rådfør deg med lege før du begynner.» Naboen min gjorde ikke det, men hun er i overraskende god form likevel! «Nestlè påtar seg ingen ansvar for skader/tap eller skade på din person/eiendeler som kan oppstå direkte eller indirekte på grunn av at man gjør denne treningen.» Her begynte jeg å nøle litt til hele prosjektet. Hva slags trening er det egentlig jeg skal igjennom, som kan føre til skader/tap på person og på eiendom? Egentlig? Involverer det granater? I så fall er det sprekere enn jeg trodde. Og sist,men ikke minst: «Vcd’en er testet på alle nivåer. Den kan likevel inneholde betydelige eller ubetydelige programfeil.» Riktig. Jeg er imponert over helgarderingen altså, meget politisk korrekt.

Og så: Treningen. Jeg flyttet vekk møbler og tv og gjorde meg klar til å oppleve kortpustethet og ubehag. Det måtte jeg vente en god stund på. Og det ante meg da treningsprogrammet startet og de tre klonene som skulle instruere begynte å vifte med armer og bein. Fullt sminket. Om du kommer fra trening og sminken sitter like fint som da du begynte, så gjør du det feil! Jeg kan ikke si at jeg kom i nærheten av kortpustethet i det hele tatt jeg. Det kan jo være fordi jeg er dansemessig og kroppskoordinert utfordret, og bruker masse tid på å forstå hvordan denne armviftingen egentlig fungerer. Det kan også være fordi jeg har blitt pisket rundt i dojoen i et ganske mye høyere tempo enn dette en stund nå. Ikke for å skryte – eller jo, la meg skryte litt når jeg først får sjansen: Jeg har kanskje ikke flat mage, men jeg vedder på at jeg kunne fått danseklonene til å svette ganske mye mer enn de kan få meg til å svette altså!

Nå tror jeg ikke egentlig at det er fordi jeg er i så himla god form at dette treningsprogrammet bare ikke helt gjorde susen for meg (For SÅ god form er jeg ganske enkelt ikke i, jeg har som regel bare lyst til å dø under oppvarmingen i brassen liksom). Jeg hadde en anelse om dette etter følgende kommentar fra naboen min: «Det varte i 20 minutter, og det var helt greit liksom. Bedre enn å sitte i sofaen! Jeg får sikkert flat mage når som helst nå!»

Jeg spår at hun har rett. Vi vil nok se en betydelig reduksjon i magevolumet i løpet av de neste ukene, men jeg tviler veldig sterkt på at det har noe som helst med Bolly Fusion å gjøre. Min dom er at om treningsprogrammet ikke er spesielt tungt for ei som er høygravid, så tror jeg ikke at det er spesielt tungt for noen. I det hele tatt. Kanskje for bestemor!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s