comments 2

Ting jeg er lei av å høre om i reklamer.


«Jeg hadde et bad som skulle pusses opp, men det er ikke helt meg å spare», sier damen i reklamen for forbrukslån. Ikke helt deg å spare? Er det litt mer deg å være hovedpersonen i Luksusfellen kanskje? Du får jo ikke et forbrukslån helt gratis liksom.

Redbull gir deg vinger! Bullshit. Redbull inneholder masse sukker og smaker drit. Det finnes en sukkerfri variant også. Den bare smaker drit. Jeg gir Redbull finger.

Med denne shaken/dette treningsapparatet blir du tynn og pen og lykkelig i MORGEN uten å jobbe for det! Arg. De fleste av tingene som betyr noe i livet må du jobbe for. Hva er vitsen med å være tynn og svak, når du kunne vært sunn og sterk? Styrke, utholdenhet og ikke minst en vilje til  å lykkes kommer ikke med å bruke fem minutter på et treningsapparat fra tvshop. Du får ikke en sunn kropp av å drikke shakes. Du blir ikke lykkelig av å være anorektisk. Strong is the new thin!

Hårsement. Silkeprotein i sjampo. Perleprotein i sjampo. Jeg mener å huske at en eller annen sjampo på et eller annet tidspunkt også skulle inneholde mohair, noe som fikk naboen min til å undre seg over hvor mange flasker hun trengte for å strikke en genser. Jeg tror uansett like lite på dette som jeg tror på at en krem skal kunne få meg til å se ti år yngre ut. Og hvorfor i all verden skulle jeg ville det?

Kokker som får skryt av ferdigprodukter, med et budskap om at «dette smakte jammen veldig mye bedre enn hjemmelaget mat!». Da gjør du det feil! Jeg er ingen kløpper på middager, alt jeg har lært om det emne kommer fra Sambo, som er på et helt annet nivå igjen. (Det er derfor jeg gifter meg med ham, men ikke si det til han.) Til og med det jeg lager smaker bedre enn ferdigprodukter! De kan aldri bli bedre enn mat laget fra grunnen av, fordi noen et eller annet sted har glemt å tilsette SMAK i miksen.

GRILLEGRILLEGRILLEGRILLE!! Det er sommer og grillsesong, og vi er alle glade for det. Vi trenger ikke å synge om det. I det hele tatt.

Takk, snille Get, som ga oss en boks som gjør at man kan pause reklamen og spole forbi den etterpå! Jeg kunne jo slått av tv’en.. Men av en eller annen grunn bare gjør jeg ikke det. Hva skulle jeg da klaget over?

2 Comments

  1. Lånereklamen irriterer meg hver gang jeg ikke rekker/er åndsnærværende nok til å slå den av!

    «Det er ikke helt meg å spare… så jeg fant på noe lurt.» Noe LURT? Å ta opp lån fordi du ikke gidder å spare, og heller vil tenke på det senere? Ja, det var smart. Jeg liker at de reklamerer for å ta særdeles dårlige avgjørelser. (Hva skjedde med de der reklamene for å sette pengene dine i fond og sånn? Er det kanskje ingen som har penger som ser på reklame for tiden?)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s