comment 0

Intermission.


I dag skal vi lære litt om hundens språk. Det er viktig lærdom som vil gjøre deg smartere, rikere og penere. Vel, kanskje ikke, men drit nå i det, jeg starter med noen illustrasjoner og vil deretter komme med en rask forklaring som kan få deg til a bli bedre kjent med din hund. Eller min hund for å være nøyaktig. Og naboene sine. Here goes.

image

Ved første øyekast kan det se ut som at dette er en snill og hjelpsom hund som vil røre i eggesalaten for deg. Men la deg ikke lure! Det den egentlig gjør er å pønske ut en smart måte å slå deg i sjakk på. Ditt trekk.

image

Dette derimot, var litt verre. Jeg misforstod og trodde at den måtte tisse. Men da vi kom ut…

image

… Gikk den tom for strøm.. Jeg antar at det var «slipp meg opp i sofaen» – fjeset istedenfor. Men de forveksles veldig lett!

image

Vi har ikke elediller eller krokofanter, men vi har en grevlinghund i sofaen. De vil helst ha seg frabedt sofaputer, det ødelegger hifølelsen.

image

Mat meg.

image

Mat meg.

image

Mat meg.

Er du i tvil? Mat den. Bare ikke mat den med kebab, da er det så utrolig lite kjekt å være eier etterpå. Signe helgen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s