comment 0

Hell hath no fury…


Hunder trenger rusleturer og litt til hver eneste dag, så vi begynner å kjenne nabolaget ganske godt. Og skogen bak oss. Men nå om dagen liker jeg ikke så godt å gå i skogen, fordi den visstnok er befestet av drapsflått og mordersnegler. Det høres ikke koselig ut i det hele tatt spør du meg, så jeg har valgt å trø fortauene i det siste. Nå er jeg ikke laget av kjeks heller, så jeg skal nok slåss meg igjennom hærene av uhumske småkryp og få meg en fin skogstur en av de neste dagene. Jeg må bare vente til Sambo får ferie, så jeg slipper å ta i flåtten som setter seg fast selv! fordi at.. EKKELT!

Nuvel, i gresset over en murkant fant vi i går to kattunger som lekte. De var utrolig søte, og Unix ble meget nysgerrige på hva de holdt på med. Så hun trakk med seg Sambo litt nærmere for å se nøyere på disse rar, spretne tingene – og de viste seg å være nysgjerrige tilbake igjen. Men så, plutselig, som om noen hadde spilt ut «and Mom»-kortet i Munchkin- så var moren der, helt ut av ingensteds. Hun så hverken blid eller nysgerrig ut.

20120705-145925.jpg

20120705-145946.jpg

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke kan mye om katter, men jeg tror ikke dette er en katt som vil deg noe godt! Unixen syntes at den der var litt spennende også, og hadde ikke egentlig lyst til å gå videre. Hun ville heller litt nærmere og si hei hun. Men som de kjedelige eierene vi er fant vi det tryggest å trekke oss stille tilbake. Vi liker øynene til Unix der de befinner seg nå, ikke på grillen til en hevnlysten kattemor! Kattemor stod i akkurat den stillingen der, helt musestille uten å røre en muskel til vi hadde forsvunnet. Jeg antar at hun begynte å røre seg etter det i alle fall, siden hun ikke fortsatt stod der da vi gikk forbi i dag liksom. Katter som står helt stille er muligens enda skumlere enn katter som kommer hoppende mot deg. Vi må aldri glemme at katter egentlig ikke er kjæledyr, de er løver i lite format. Og en dag kommer de til å forsøke å velte menneskeheten og ta over verden – og hva i all verden skal det da bli av hundene?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s