comment 0

Dagen ingen viktige avgjørelser ble tatt.


I butikken har de kaffe. Mye kaffe. Noe ser mer spennende ut enn andre, og jeg er en av dem som kjøper ting på grunn av kule merkelapper. Men så kom jeg over disse to og fikk et alvorlig problem:

20120708-231544.jpg

20120708-231600.jpg

For hva er egentlig forskjellen på en kaffe som er fyldig med søtlig syrlighet og en kaffe som er mørkbrent med bittersøt smak? Det har jeg lurt på siden i går, og jeg har ikke funnet noe svar. Jeg stod på Spar til stengetid og stirret på kaffen mens jeg lurte på hvilken jeg ville ha og hvorfor. Og så ble jeg bedt om å gå hjem av alle ting, selv om alle vet at ingen store avgjørelser noensinne ble gjort hjemme. Der skjer det bare ulykker. Om jeg noensinne får mitt eget kaffemerke skal jeg gjøre det tydeligere for folk. Maks to ord som beskriver smaken, og ingen som er i nærheten av å være like. «Hint av appelsin og sjokolade», for eksempel, eller «det smaker kaffe, det holder». Og den evig populære «den smaker bajs men er skikkelig billig!».

Sånn fungerer ikke verden, og derfor har jeg sittet i sofaen og forsøkt og finne forskjellen på bittersøthet og søtlig syrlighet siden i går. Jeg har nemlig ferie, så det er liksom ikke noe som tvinger meg ut av sofaen igjen. Jeg håper at jeg finner svaret før jeg dør av sult.

Om noen skulle argumentere mot dette med at dere så meg på trening i dag, så finnes det tre mulige grunner til det:
1: Jeg har en ond tvilling.
2: Jeg bare lyver.
3: Dere er klin gale hele gjengen.

Jeg vet hva jeg tror i alle fall!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s