comment 0

Siden alle lurer på det samme:


-Bryllupsnervene har det bra, takk som spør. De har blitt foret med vodka siden frokost i dag tidlig og lever livets glade dager. Dette var altså en spøk. Jeg har ikke bryllupsnerver ganske enkelt fordi jeg er rimelig sikker på at både jeg og Sambo har tenkt å møte opp. Alt annet enn det er ikke så viktig, eh?

-Nei, jeg har ikke egentlig kontroll. Det vil si, jeg har ikke full kontroll på alt, men jeg har litt kontroll på mye. Det holder i massevis siden ukontrollerte elmenter ofte skaper de beste minnene. Med mindre man er ombord i en seilbåt og det ukontrollerte elementet er en løs kanon, det skal visst ikke være så bra. Men jeg tror ikke det skjer spesielt ofte nå om dagen.

-Om sløret er ferdig NÅ da? Nei. Jeg har enda ikke somlet meg til å feste de løse trådene. Når som helst nå!

-Hvordan jeg tilbringer min siste kveld i frihet? Jeg drikker juleøl og pisker krem. Sånt som bruder vanligvis gjør.
Hansa julebrygg, ekstra vellagret. Aldri har navnet på denne ølen vært nærmere sannheten! Vi fant den i et støvete hjørne på Coop Prix. Og vi kjøpte alle som var der, you snooze you loose!!

Nå sier mamman min at jeg må gå og legge meg, så da gjør jeg vel det. Mamma sa det jo!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s