comment 0

Gårsdagen i Instagram.


Fordi et bilde sier mer enn tusen ord, og det er skikkelig gøy å putte rammer og filtre på bilder. Skikkelig gøy!

20120726-093847.jpg
Hvetebrødsdager kaller de det. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg vet bare at det derfor er veldig passende at frokosten har sitt eget kakebord.. Takk og pris for at bryllupet er over og jeg ikke trenger å tenke på og passe i en kjole! Og nå har jeg jo en mann, jeg kan drite i å passe på linjene.

20120726-081124.jpg
Vi fant sengen Gaia ville elsket! Bare synd vi reiser med kun håndbagasje begge to liksom. Det er ikke plass til den der. Skjønt vi går langt for å glede henne altså, kanskje vi skulle kjøpt oss en koffert? Da kunne vi også tatt med all olivenoljen i verden hjem på flyet. Og osten. Og vinen. I alle fall to flasker hver. Hmm.

20120726-081443.jpg
Jeg bestilte en liten øl på tirsdag og fikk en 0,33. Da jeg gjorde det samme i går fikk jeg en øl på størrelse med en gullfiskbolle, og jeg måtte sjekke ganske nøye at det ikke var en gullfisk i den. I tilfelle de hadde tatt feil liksom. Men.. Dette er den lille ølen? Det er minst 0,5 altså. Og det var godt og varmt ute, jeg hadde travet rundt i solen hele dagen…

20120726-081754.jpg
…omtrent her ble jeg i skikkelig godt humør. Det meste var morsomt og jorden snurret litt ekstra fort. Disclaimer: Dette bildet er fra en privatperson og uttrykker en privatperson sine meninger. Plasseringen av logoen til BG er helt tilfeldig.

Etter å ha drukket øl av en gullfiskbolle fikk jeg så lyst til å se en ordentlig gullfisk i levende live, så i dag skal vi til akvariet her nede. Jeg er så spent!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s