comment 0

This might leave a mark…


image

Kjære Pappa. Jeg kunne sagt at jeg ikke hadde brukt siste dagen på ferie til å tatovere meg, men da ville jeg vært en løgner. Snille jenter lyver ikke. Ikke går de på stoff eller raner banker heller, så alt tatt i betraktning kunne det vært verre! Og tro det eller ei, men det var gjennomtenkt. Mye av det jeg gjør er gjennomtenkt, og ganske mye er ikke det i det hele tatt. Men dette var altså det, og det ble ganske pent også!

Bilder kommer når armen ikke lenger ser ut som om den har vært igjennom en kjøttkvern, jeg vil helst ikke skremme deg mer enn nødvendig. Tatoveringer gror og blir kunstverk til slutt, og jeg er fortsatt snill og grei og lett å holde rein.

Stor klem fra fjompen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s