comments 2

Dagens avis-sitat fra Dagbladet.


«Søker med hunder og helikopter for å finne bjørnen som ble skadeskutt etter saueangrep.»

Det er det jeg alltid har sagt, sauer er ikke ålreite dyr. Og man må tydeligvis være veldig forsiktig med å gi dem skytevåpen. Kanskje det var slagsau, som hadde fått smaken av bjørneblod? Mafiasau? Eller så var det bare et helt vanlig gjengoppgjør. Bæææd Burgeeeeers mot k9rUs. Jeg tror jeg gir meg der jeg, dette kan fort gå over stokk og stein!

2 Comments

  1. Ørjan

    Dette e slagsau. Fram til no har man klart å holde disse kreaturene på holmer og skjær rundt Austevold, men det er tydelig at faenskapet har spredd seg. Det er veldig vanskelig å skille slagsau fra vanlig sau, så vær varsom når du vandrer i skog og mark. Slagsau har og blitt sett i skottland, der de blir kalt battlesheep.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s