comments 2

Holding out for a hero.


Sinna femme fatale.

Jeg kom, jeg så Batman, jeg koste livskiten ut av meg. Jeg vet ikke helt

Crazy banana femme fatale.

hvorfor det er så mange som mener at den siste filmen er dårligere enn resten av gjengen, jeg syntes i alle fall ikke det! Nå ble jeg kanskje godt hjulpet av en gigantisk pose med snop, det gjør meg alltid mildere innstilt til alt. Men jeg tror ikke det var veldig utslagsgivende, jeg var nemlig klar til å kose meg med å slakte opptrednen til Anne Hathaway fullstendig. Det ironiske er at jeg istedenfor ble sittende og bare kose meg med opptrednen, og glemte helt å slakte den. For min del synes jeg at Michelle Pfeiffer har gjort den beste Catwoman-versjonen i verden (Miao) og at ingen noensinne kommer til å slå den. Halle Berry, for eksempel, må gjerne bare ta seg både en bolle og en lang tur på en kort brygge. Og jeg var sikker på at jeg kom til å si akkurat det samme om hun fra de der teite prinsesse på prøve-filmene. Jeg syntes jo at hun gjorde en ytterst tafatt White Queen i «Alice in Wonderland» (eller «Through the Looking Glass, som er historien den filmen egentlig baserer seg på, så det så), men nå er jeg villig til å tro at det kommer av dårlig regi og/eller egne fordommer. For de har jeg mange av. De sitter oppi hodet mitt og roper skjellsord, og av og til glemmer jeg bare å la være og høre etter.

Batman springer rundt i svart gummidrakt og er tøff både tøff og trist som faen, og ellers så er Gotham på vei lukt ned i graven. Igjen. Det er sånn det skal være, mørkt og dystert og sinnamannen som er den skumle superhelten. Jeg LIKER Christopher Nolans syn på livet altså!
Likevel må jeg bare nevne en ting, og her kommer SPOILER ALERTEN, de som ikke har sett filmen og ikke vil vite hvordan den ender må gjerne vente med å lese resten av innlegget; men vi dumper en atombombe i sjøen, og hurra, byen ble ikke sprengt i lufta. Og om ti års tid kommer vi ikke til å trenge luftbårne superhelter mer i Gotham, for da vokser det opp en generasjon av muterte, flygende apekatter fram. Eksplosjonen er jo ikke det skumleste med en atombombe, hmh? Det er nok ikke sikkert den løsningen ville reddet verden likevel. Men hvem bryr seg, det er fiction og om de sier at de har reddet Gotham så har ikke jeg tenkt å krangle i alle fall. Ellers vil jeg bare si som han guttungen sa; -Please, sir, can I have some more?

2 Comments

  1. Sun

    Siden han slapp den i sjøen ser jeg for meg at om ca ti år får Gotham besøk av Godzilla.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s