comment 0

Brevet til naboene.


image

Jeg hang det på terrasseveggen, og nå henger det der og pynter opp, gult og fint. Og til neste gang skal jeg gå til innkjøp av en stor strikk og avsindig masse vannballonger bare for sikkerhets skyld.

Den oppmerksomme leser vil kanskje påpeke at jeg jobber ettermiddag i dag, ikke langvakt eller tidlig. Men det kunne ikke de vite! Tenk om det hadde vært midt i en uke med langvakter liksom. Og klokken fire om natten ser jeg helst at alle holder kjeft og ikke plager meg uansett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s