comment 0

Ferdig på jobb, la hverdagen begynne!


Det som er bra med å stå opp klokken kvart over fem/halv seks i en uke for å gå på jobb er at når jeg er ferdig med det våkner jeg klokken seks og tror jeg er uthvilt. Det er faktisk ganske praktisk, jeg har ikke en helg full av slumring bak meg så overgangen blir brå og smertefull. Ulempen er at jeg ikke har tålmodighet til å sove veldig lenge i helgene heller, når klokken slår åtte har jeg jo sovet DRITLENGE. Stakkars Skjeggen, han er en tålmodig mann.

Og så kan jeg starte dagen med å rusle en tur med hundene. Det er turer som dette som fullstendig ødelegger statistikken min på Endomondo. Det er ikke alle morninger jeg orker å springe opp Løvstakken (eller rettere sagt, gå skikkelig fort. Ahem, så fort jeg orker i alle fall. Ok, så rusler jeg der også, men der er det oppoverbakke!) og dagen etter at jeg har blitt ferdig på jobb er ikke dagen hvor jeg prøver å slå noen rekorder. Så vi rusler, og det tar tid å rusle langs veien med mine hunder altså. Alle de tomme yoghurtbegrene skal snuses på, og de er det mange av. Men bare God Morgen-yoghurt av en eller annen grunn, jeg begynner å tro at det er en God-Morgen-yoghurt-mafia som løper rundt og sprer tomme begre over hele byen så alle skal få lyst til å spise det til frokost. Det virker litt mot sin hensikt når de er fulle av snegler egentlig. Æææææsj. I tillegg til det skal alle stolper, gresstuster og brannhydranter tisses på. Unix er en av to tisper jeg noensinne har sett som løfter beinet og tisser oppetter brannhydranter. Men så forsøker hun også å ri alle hannhunder hun ser når hun har løpetid, så jeg er ikke helt sikker på om hun vet at hun er en tispe. Den tiden er uansett over, hun er sterilisert og vi slipper klager fra naboene fordi vi har en sprengkåt tispe som står i stuen og uler fra morgen til kveld.  Og når alt dette er gjort  skal man også bjeffe på alle skjærene i nabolaget. Hundene synes alltid det er litt pinlig når jeg setter i gang, men må man så må man.

Det er altså på tide å skifte ut av jobbantrekket (hettegenser, tskjorte og joggebukse) og inn i skoleantrekket (hettegenser, tskjorte og jeans) og åpne sinnet for ny lærdom på Høgskulen i Bergen. (Det høres mye smartere ut når man sier det på nynorsk.) Her er et bilde. Det skal visst være bilder i blogger. Ignorer den falmende blåveisen, det var bare Skjeggen som kneet meg i fjeset da jeg prøvde å komme i posisjon til å kvele ham ut.

Angry birds.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s