comment 0

Aldri mer cake pops.


Verden er full av folk som vil lure deg. Folk som Bakerella for eksempel, som tjener seg styrtrik på å få naive wannabe-bakere til å tro at å lage kake formet som kjærlighet på pinne med sjokoladetrekk er en strålende god idè. Og at det er superduperenkelt, bare ved enkle dypp-strø-moves ser alt dødsbra ut.

Vel, de lyver! Det er ingenting enkelt eller gøy med cake pops. For det første, hva slags teit tanke er egentlig dette da? Hvem har lyst på en bitteliten kakekule på en pinne av alle ting, når man kan få et tre ganger så stort kakestykke på fat, med en skje som gjør det praktisk å få i seg? For det andre, det er overhodet ikke enkelt. Kulene smuldrer opp og detter av pinnen, pynten vil ikke sitte og det er for pokker helt umulig å balansere dem i glass slik at de kan tørke stående. Og så får man alle disse pene, fargeglade formene så du kan lage gøye former på popsene. Det er løgn det og. Ta hjerteformen for eksempel. Prosjektet med å stappe en pinne i den spisse delen av en hjerteformet kake ender i åtte av ti tilfeller med at hele skiten detter fra hverandre fordi spissen er for smal til at det er plass til en pinne der. Og skulle du mot formodning klare det, så lykke til med å dyppe den i sjokoladen! Det ender med at 1) sjokoladen blir for tung for hjerteformen og hele driten løsner og detter av, helst ned i det flytende trekket så alt blir besudlet med kakesmuler, eller 2) det ble faktisk sittende, men sjokoladetrekket har hvisket ut alle tegn på at dette en gang var formet som et hjerte. Og siden det er umulig å få skiten til å stå, ble jeg nødt til å sette dem oppned i muffinsformer og kunne egentlig spart meg alt arbeidet med å lage pene små hjerter.

Enda godt dette bare skal serveres på en bryllupsfest i kveld da. Og JA; jeg testet dette i forkant. Jeg gjorde alle tabbene (trodde jeg) slik at jeg var ganske trygg på at jeg visste hva jeg skulle gjøre for å få dette til å fungere. I virkeligheten er det ikke mulig å lykkes med dette, rett og slett fordi å lage cake pops er helt føkkings umulig og noe ingen noensinne burde begi seg ut på. Nei, takke meg til muffins! De er kanskje ikke nymotens og fancy, men du vet i alle fall hvor du har dem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s