comment 0

Hva gjorde jeg i min aller siste mattetime?


Det er det sikkert mange som har lurt på ganske lenge. Og helt uforvarende kom jeg over svaret på det da jeg gikk igjennom en haug gamle notatbøker fra videregående som jeg ble pådyttet av min far. Han hadde av en eller annen grunn ikke lyst til å lagre dem lenger. Så, her er de siste notatene jeg noensinne gjorde i matte (om man ser bort ifra at jeg kom i skade for å ta et mattefag på universitetet litt etterpå da, men det var et rent uhell.):

Banebrytende? Nei. Kommer det til å løse svaret på en eneste en av verdens mysterier? Neppe. Er det betegnende for hva jeg egentlig gjorde i mattetimene? Vel, egentlig ikke. Jeg minns å huske at jeg for det meste satt med en Wheel of Time-bok og smugleste under pulten. Men når jeg først tok opp blyanten var det vel for det meste dette det gikk i. I etterkant er det vel ikke så rart at jeg ikke fant meg helt til rette med realfagsstudier på universitetet, er det vel?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s