comment 0

Ikkje få panikk.


Det går fint det her, ikke sant? Jeg er jo ute i.. god.. tid.. skulle vært. Det er ikke det at jeg ikke har tro på egne evner, det er bare det at jeg er smertefullt realistisk til dem. Å lese en fantasybok på en dag og gjengi innholdet? Yep, ikke noe problem. Lære meg teksten til en barnetvsang? Gi meg fem minutter, så har jeg’n. Lese pensumlitteratur og samtidig få med seg det som står så jeg kan si noe fornuftig på en eksamen? Jeg skulle ha begynt å lese i fjor, omtrent. Rett før jul engang. Jeg vil ikke være med å leke mer, dette er ikke gøy lenger!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s