comment 0

Flyet landet denne gangen også.


Men hodet mitt tåler ikke sånt. Det var ledermøte i NKF  i helgen, og jeg har klart å snike meg inn som varamedlem i seksjonsstyret for Jujutsu. Og dermed kunne jeg på fredag si at jeg måtte fly en tur til Oslo fordi jeg skulle i et møte og føle meg skikkelig viktig. Jeg tror jeg gjorde en god figur helt fram til jeg spiste forretten i middagen med dessertskjeen. Pinlig. Siste gang de inviterer meg tenker jeg! Uansett, jeg ble helt snurrete i hodet da vi landet i Oslo, i den grad at jeg måtte dobbeltsjekke at det var spypose i lommen på seteryggen foran meg. Jeg fikk heldigvis ikke bruk for den, men da jeg måtte igjennom akkurat samme regla da vi landet i Bergen i dag begynner jeg å lure på om jeg kanskje er allergisk mot å lande. Det er jo noe upraktisk. Jeg liker nemlig mageinnholdet mitt på innsiden, jeg. Men jeg fikk bo på hotell i helgen, så da er det i grunnen verdt det! Jeg elsker jo hotellfrokoster -selv om det var litt vanskelig å nyte denne til fulle. Jeg hadde nemlig selskap av organisasjonsteoriboken min, og taffelmusikken de valgte å kjøre over anlegget var sanger av typen «du dumpa meg, jeg hater deg». Spenstig valg! Toppen var da «Everybody hurts» skled ut av høyttalerene som sivende avføring.

Det var i alle fall lærerikt og en hel masse engasjement samlet på en plass, og jeg er helt sikker på at sofaen slutter å snurre nå snart. Jeg er i alle fall hjemme hos Skjeggen igjen!

Og alle har overlevd uten meg. Skjeggen har til og med fått vinskapet opp og gå, bokstavelig talt. Da vi pakket det ut fant vi ut at det manglet en fot og at en av de føttene som ikke manglet var ødelagt. Men nå har vi altså vinskap med riktig antall føtter. Bare synd det ikke var plass til alle vinflaskene inni! Bare en ting å gjøre med det -BÆLME.

Nå er’e helg. Og jeg har ikke tenkt å flytte på meg før i morgen en gang. Da har jeg tenkt at noen andre skal flytte på meg egentlig, jeg har tenkt meg innom en judotrening. Jeg liker ikke å bli kastet og suger på å lande, så da er det vel på tide å få noen til å slenge meg rundt litt! Men nå: sofa.

Nobody does it better.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s