comment 0

Flått on a plane?


Det er så flott at avisene legger vekt på nøytrale overskrifter som ikke er skapt for å lage global panikk. At de ikke prøver å framstille det som om flåtten ligger i bakhold rundt hver busk og bare venter på å synke tennene i noen. Vel, strengt tatt er det vel akkurat det de gjør, men angrepet i seg selv er mindre dramatisk enn det høres ut som. De river ikke hodet av deg, liksom, du merker ikke engang at de har angrepet deg før du plutselig finner en underlig utvekst med ekle, sprellende bein og hodet langt inn i sideflesket ditt når du kler av deg. Yes, jeg snakker av erfaring. Og jeg klandrer mediehysteriet for mitt eget hysteri i den situasjonen altså! Supertøff som jeg er reagerte jeg med å hoppe opp og ned mens jeg hylte som en gris og veivet med armene. Med så mye verdighet som jeg kunne mønstre. Det var ikke mye. Det var ikke så mye verdighet igjen etter at jeg tvang Skjeggen til å stå opp for å fjerne den heller. Jeg som har pelt flått av bikkjene som om det var blåbær hele sommeren klarte altså ikke å fjerne den som gnafset på sideflesket mitt. Vi valgte å la være med å hive flåttmiddel på bikkjene i år fordi det strengt tatt egentlig er en gift. Men neste år får de heller tåle det, det er en liten pris å betale for å slippe driten.

Men det er ikke poenget mitt! Poenget mitt er at dette er et bittelite innsekt som det blir alt for dumt at skal lage overskrifter i avisen. Det skjer liksom ting som er viktigere enn det i verden. Skal vi slutte å bry oss om at Britney promper og at noen i Hollywood har på seg for lite/for mye/for lyse/for mørke klær nå liksom? Hva har skjedd med verden?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s