comment 0

Hvem lager egentlig pilene i veien?


Don’t you wish your girlfriend was hot like me?

Jeg driver og sykler til jobb sånn innimellom, og det er en grei tur sånn tidlig på dagen. Og seint om kvelden for den saks skyld. Det er sånn omtrent 22,5 km litt avhengig av når Endomondo velger å ta kontakt med satellitten. Nuvel, lørdag morgen brukte jeg altså en time og tjuefire minutter, noe som visstnok blir ansett som lang tid. Jeg tenkte for meg selv at jeg nok hadde brukt kortere tid om det ikke hadde vært for at jeg måtte krangle med både sykkelsetet og bakre skjerm på veien. Setet er nå festet ordentlig, mens bakre skjerm ligger i en grøft og er fritt vilt om noen vil ha skiten. Jeg har uansett regntøy på meg på dager hvor den hadde vært nødvendig, og regntøyet får bare tåle litt søle! Nuvel. Da jeg syklet hjem i går hadde jeg altså ikke noen av disse problemene og kortet tiden ned med hele fem minutter!

Greit, det er visst tempoet jeg sykler i. Men jeg må sykle litt sakte, ellers så sykler jeg meg bare bort! Riktignok er det strake veien nesten hele veien, men selv den retteste vei har svinger i seg. Det ga mye mer mening da jeg tenkte det, men du mener hva jeg skjønner. Det kunne lett skjedd at min vei svingte og jeg fortsatte rett frem! Jeg har gått meg bort på mindre kompliserte strekninger før. Som den gangen jeg ikke fant Karl Johan fra Oslo S.

Det som er bra er jo at noen har tegnet piler i veien hele veien dit jeg skal, og det er jo praktisk. Men hva med de som ikke skal dit da? Når jeg skal hjem for eksempel? Det er jo forsåvidt like enkelt for meg, jeg gjør bare det motsatte av det pilen sier. Men hva med de som skal en helt annen vei? Eller et det bare meg som er så vimsete at jeg trenger veivisere? Da blir jo spørsmålet, hvem tegner pilene, og hvordan vet de hvor jeg skal? Man kunne jo blitt paranoid av mindre.

Denne pilen er på Løvstakken. Men den går motsatt vei av det jeg skal, makan. det gjør ingenting, jeg vet at jeg er på vei nedover på det tidspunktet og ikke har lyst til å gå oppover igjen.

Nuvel. Om noen lurte: sykkellykter fra Claes Ohlsson tåler ikke Bergensvær. Q. E. D.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s