comment 0

Ting Unix ikke spiser.


Agurk.

Unix er også best på sovesveis.

Nei, det er faktisk hele listen! Ellers har hun spist alt som har blitt plassert foran henne, eventuelt alt hun plasserer seg foran. Baguetten jeg holdt på å ta en bit av selv. Bark. Gress. Meiseboller – med nettet på for ekstra smak. Smokken til nevøen min, noe som forøvrig var veldig lite populært. Øvrige leker  hun kan få tak i på rommet til nevøen min. Mantraet når vi kommer på besøk er «fort! lukk døren til rommet mitt!». Bajs er en delikatesse i følge madammen og selvfølgelig, alt av mat – gulrøtter, tomat, frukt, mat.

Men agurk? Nei, det spiser hun ikke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s