comment 1

Moving on.


Det er ikke med en viss nostalgi jeg legger vekk organisasjonsteoribøkene, det er heller med en viss undring over at jeg tror jeg stod. Jeg var så utrolig sint på alle som i forkant sa til meg at «jeg tror du klarer det! Jeg tror på deg! Du er smart!» – det var faktisk ganske mange som sa akkurat det nemlig. Og jeg var sint, fordi folk snakket om noe de helt klart ikke hadde peiling på, og tenkte for meg selv at «de ordene skal dere få tygge i dere igjen når jeg stryker!». Siden jeg er sta og vanskelig og til tider ganske barnslig så har jeg ikke tenkt å gi meg på det helt enda, jeg sier ikke at dere hadde rett. Men det er mulig at dere ikke tok helt feil heller, som ved et under hadde jeg faktisk litt å si.

Selv drittværet har sine fordeler, noen ganger kommer det skikkelig vakre naturfenomen ut av det. Jeg vet ikke om jeg gjorde det bra, men jeg er ganske sikker på at jeg slipper å gjøre det om igjen. Og jeg fulgte tipset jeg fikk på onsdag forresten (takk, Morten) om å huske at det var eksamen og ikke blogg jeg skulle skrive. Jeg brukte ord som marginalisere, eksternalisere og eksplisitt kunnskap. Yay me!

Kvelden i går gikk med til en heidundrende feiring, for det er det studenter gjør når de er ferdig med eksamen.

Vel, de som ikke er utslitt etter å ha tenkt store tanker i mange dager i alle fall, jeg for min del hadde ikke kapasitet til noe annet enn å spise, sove og vente på våren. Og jeg tror jeg har blitt miljøskadd i prosessen, jeg drømte en hel haug forvirrede drømmer om at jeg hadde problemer med å dele notatene mine i Evernote i natt. (Evernote er forresten den beste notatappen EVER.)

Det er altså håp i hengende snøre, jeg legger fra meg disse bøkene, brenner notatene i et skummelt rituelt bål og går videre til neste emne. I’m a leaf on the wind, watch how I soar!

1 Comment so far

  1. Julie

    Gratulærææ med overstått eksamen! Vi forventar å sjå deg på trening imårra. Choke it out.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s