comment 0

Oppvarming til the Hobbit: I’m sorry, Gollum.


For elleve år siden da den første LotR-filmen kom var det prestisje å ha billetter til premieren. Kinoen hadde enda ikke fått digital skit, og dermed ble den bare vist i en sal. I tillegg var vel ikke hele greia med å kjøpe billetter på nett spesielt godt utviklet, uten at jeg kan være sikker på det – jeg husker knapt hva jeg gjorde i går liksom. (Åt cookies og så på Firefly ja, jeg vet, men .. ja, du skjønner hva jeg mener.) Så for å få være på permieren måtte man enten rømme fra folkehøyskolen/jobben/skolen for å sove ute i en ukes tid, ellers så.. måtte man få noen til å gjøre det for seg. TAKK Hamdi, det er en dåd som fortsatt huskes med varme i hjertet! Ja, for jeg var jo der. Ikke i køen kanskje, men definitivt på premieren. Jeg var på alle premierene, dog ikke alltid med like god plass. På den siste satt jeg helt bakerst, nærsynt uten briller på og lurte på hvorfor alle jentene hylte da det tråkket en liten fyr ut på gulvet helt nederst ved skjermen. Og så begynte alle å rope «VIGGO! VIGGO! VIGGO!» og da demret det for meg. Og så sang han for oss! Ja, jeg var der – i kostyme så klart, jada jeg er en av dem. Jeg rollespilte meg igjennom World of Warcraft også. Nuvel, det var dessverre ingen bilder av meg selv fra premieren av fotoalbumet mitt (skikkelig synd!!), men det var likevel kjekt å børste støv av fotoalbumet. Eller kanskje akkurat derfor.

Nå sitter jeg på premierebilletter til Hobbiten, og selv om det er en mye mindre greie denne gangen – nettbilletter i fleng, ingen kø å snakke om egentlig (i alle fall ikke i Bergen) og totalt mangel på mediehype, så sitter jeg og sikler på billettene med et lykkelig smil og gleder meg som en unge. My precioussss… Så, for å få mest mulig ut av pre-premieretiden varmer jeg opp med å se alle de beste parodiene på youtube. Og dele dem videre, for så grei er jeg. Husker dere for eksempel denne?

Awesome! Nåh, hvor la jeg det der kostymet igjen, og hvor møllspist er det nå om dagen??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s