comment 0

Søndagen er oppvarmingsbandet til mandagen.


Og når søndagen har vært god er det helt greit at mandagen kommer etterpå egentlig! Hva gjør en søndag bra? Vi satte på Firefly vi, og det fungerte helt fint helt til vi kom til aller siste episode utpå kvelden en gang. Da var det en som hadde vært oppe forbi  sengetid og begynte å henge med geipen – men jeg mener fortsatt at jeg hadde godt grunnlag for det! I tillegg nøt vi siste rest av bryllupspresanger. Vi fikk nemlig et «solskinnskake(bolle?)-DIY-kit» som bare skulle tilsettes egg og smør. Jeg elsker spiselig gaver! Spesielt når de inneholder m&m’s altså. Ikke bare fordi det er dritgodt, men fordi de farger av når de får væske på seg. Dermed blir deigen grønn, og av en eller annen grunn gjør grønn deig meg lykkelig helt inn i hjerterota. Det ser så fønky ut! Ingen av oss har vært borti dette bakverket før, men vi ble altså gledelig overrasket av noen ganske smakfulle cookies.

Nam. Bryllup altså, the gift that keeps giving! Det kommer fortsatt gaver dettende inn her og der, noe som gjør meg lykkelig langt inni hjerterota det også. Gaver du ikke venter på er dobbelt så gøy! Spesielt når man trenger det. Vi fikk akkurat et sett med noen fine fjøler, og det passet godt for jeg har vasket i sund det ene vi har. Det er liksom ikke rett lenger, det er mer en U-form på det. Og når jeg ser etter en fjøl, så ser jeg etter stabilitet altså, jeg klarer mer enn godt nok å skade meg selv fra før.

Nå har vi en fjøl for nesten hver kategori; grønnsaker, fisk, brennmaneter og.. ukulele? Good shit! Det er også sånt som gjør meg lykkelig. Med andre ord, god søndag. God mat, god tv, ingen eksamensangst og et lite tilbakeblikk på den beste dagen ever. Bak de grove vitsene og tannbeskytteren gjemmer det seg en liten prinsesse som er overlykkelig over at det i alle fall finnes en dag i mitt liv hvor alle bildene som ble tatt viser min grasiøse, vakre, elegante og nydelige side.

For det meste i alle fall. You can take the girl out of the mud…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s