comment 0

Kaffeabstinenser kan da ikke være så ille…?


Det var i alle fall det jeg tenkte. Jeg tenkte også at det kanskje var på tide å kutte ned, siden jeg drikker trekvart liter til frokost og bare fortsetter kalaset utover dagen. Og nedtrapping er for pyser, på fredag gikk jeg altså kald-kun. Det gikk så fint i går, jeg gikk rundt og lo litt av alle som har problemer med å slutte med noe som helst, og nei, jeg tenkte ikke spesielt mye over hvor vanskelig det er for meg å slutte med sjokolade. Det er jo ikke avhengighetsskapende, KOFFEIN er avhengighetsskapende. Det vet jo alle. Og dette gikk jo over all forventning, i går i alle fall. I dag? HODEPINE. Ut av en annen verden! Det kjentes ut som om noen satt inni hodet mitt så det ble alt for trangt, og spilte bongatrommer på hjernen min. Jeg gikk tur med hundene, tilbragte resten av formiddagen i fosterstilling før jeg dro til dojoen for å holde lørdagens jentetrening.

Siden jeg har vært lat i det siste selv, hadde jeg lagt opp til en trening med mye sparring og fart. Og halvveis uti treningen kom kvalmen. Det var helt strålende, jeg hadde dundrende hodepine og magen truet med å hive fra seg alt jeg hadde spist til frokost – og jeg er midt i en slåsskamp med en person som har som mål å kvele meg. Det er helt nydelig, jeg har ikke hatt så lyst til å legge inn årene på veldig, veldig lenge!

Nuvel, kvalmen har lagt seg, og trommene har stilnet noget. Og jeg har muntret meg selv opp ved å gå til posten å hente mitt første kjøp fra tv-shop: H2O-mopp x5! Den er helt genial, i alle fall i følge reklamen. Ikke bare dampvasker den hele huset, den ser også såpass bra ut at den kan stå fremme hele tiden uten at det sjenerer noen! Jeg har tenkt å ha den ved siden av støvsugeren som bor midt i stuen. Jeg sjeneres ikke av det heller egentlig, så designet er egentlig ett fett. Det viktigste er at jeg føler leiligheten ble renere bare ved å ta den inn i huset. Jeg drømte i natt at jeg vasket vinduene med den til og med, noe som igjen får meg til å lure på om jeg kanskje har et usunt forhold til H2Omoppen også. Jeg håper bare at den svarer til forventningene mine, for etter mye ølkoking trenger veggene her virkelig en vask. Og sofaene er fulle av hund. Og hundene.. Kan man dampvaske hunder?

Men jeg har altså ikke drukket kaffe og er snart ute på den andre siden igjen. Jeg har tenkt å gi meg selv en velfortjent klapp på skuldra jeg, i tilfelle ingen andre gjør det. Hurra for meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s