comment 0

Sunneste helgen EVAH.


Jeg er en av dem som står opp klokken seks og jogger til oslo og tilbake igjen før frokost, for så å spise en liten skål havregryn før jeg går på trening. Sånn mer eller mindre. Så derfor var denne helgen helgen et enormt avvik i mine levevaner. Jeg driver jo nå om dagen og varmer opp til The Hobbit, om det er noen som ikke har fått det med seg – men jeg har jo også premierebilletter til Twilight. Og skal man først varme opp til det ene så må man varme opp til det andre også (i min verden i alle fall) så på søndag gikk det o store Twilight-maratonet av stabelen. Staben. Sta.. Altså, startskuddet gikk på søndag. Fem jenter, fire filmer og.. skal vi si nok mat?

To kaker. To kilo snop. Og svineknoke og kålrabistappe til middag, for å holde det på et fornuftig nivå. Og alle mager krympet seg!

Den første er jo praktisk talt lavkarbo, pavlova med krem og bær. Den ville i alle fall vært det, hadde det ikke vært for alt sukkeret som er oppi. Men det er jo mest luft! Kake nummer to, ostekakebrownie med bjørnebærkrem.. Vel, det er egg i den. Og med bjørnebær i denne og rips og blåbær i den forrige så er vi oppe i to av fem om dagen, minst! Det merkelige er at med så høyt inntak av energi var det totalt mangel på energi på slutten av dagen.

Go figure. Nuvel. Nå må snart disse filmene komme, jeg har ikke tålmodighet til å vente lenger!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s