comment 1

Breaking the law.


Jeg elsker livets små tilfeldigheter. Som for eksempel at akkurat idet jeg gikk inn døren til politistasjonen valgte randomfunksjonen i Spotify å kjøre igang Judas Priest «Breaking the Law». Det føles litt feil å fnise høylydt på en sådann plass, men må man så må man. Hvorfor er jeg på politistasjonen tidlig en torsdag morgen? Jo, jeg har endelig bestemt meg for å melde meg. Ærlighet varer lengst; det var meg. Det er meg som ser så KRIMINELT bra ut! A-hahahaha.

Neida. Jeg skal ha nytt pass jeg, så jeg kunne ta publikumsinngangen. Er det forresten flere enn meg som synes «publikumsinngang» høres litt feil ut på en politistasjon? De gangene jeg anser meg selv som publikum er når jeg er på kino eller konsert og den type ting liksom, så det er forbundet med at noen underholder meg for min del. Så jeg ser alltid for meg at når du går inn publikumsinngangen kommer du til politiets underholdningsavdeling liksom, de som er flinkere til å sjonglere enn å arrestere. Eller politikammermusikerene. «The boys of the NYPD choir were singing glory be!» Det burde vært sånn! Men isteden kom jeg til passkontoret. Greia er visst at man må ha et pass med riktig navn når man skal ut å reise, og siden jeg har byttet navn til Fru Ingenieur Skjeggen har jeg jo ikke det. Og jeg skal til Nederland i slutten av november. Jeg har jo hatt god tid til å ordne det, men problemet med å ha god tid er at du får så veldig god tid av og til. Og så har du plutselig sykt dårlig tid. Spesielt når jeg begynte å høre skrekkhistorier om folk som har måttet vente på pass i tre-fire uker. Det passer jo.. dårlig.

Nå gikk denne prosessen faktisk kriminelt fort da. Etter hele fem minutter i kø ble det min tur, og damen bak disken sa at det var mulig at jeg faktisk hadde passet mitt i morgen allerede. Jeg liker når ting jeg har forberedt meg på at kommer til å ta flere timer bare tar sånn ti minutter. Fem minutter på å sjekke at opplysningene de hadde om meg stemte, fem minutter på å forkaste passbildene de tok.

20121101-102853.jpg

20121101-102921.jpg

Hva? Ørene mine synes jo, og jeg har kjeften lukket. Om de har flere krav enn det så må de jo opplyse om det da vel, ikke begynne å furte fordi man ikke følger regler som ikke står der.

1 Comment so far

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s