comment 1

Det var dette med førsteinntrykk da.


Studier er kjekke greier. Ikke bare får man lov til å lære masse nye ting, men vi som har meldt oss på prosjektet Crossing Borders får også muligheten til å skrive en oppgave om et tema vi velger selv sammen med tyske studenter, med et intensivkurs i Nederland. Jeg tror det er derfor det heter Crossing Borders, fordi vi reiser over grensen til Nederland. Ahahaha. *trommevirvel* Du syntes ikke det var morsomt? Den dårlige nyheten er at det er MYE mer der det kom fra. Den gode nyheten er at du ikke nødvendigvis er nødt til å lese alt, selv om jeg kan være vanskelig å motstå.

Uansett, når man sitter og sturer i hvert sitt land og skal skrive oppgave sammen, så er det godt vi har virkemidler som mail og Skype og slikt. Det gjør kommunikasjonen så effektiv! Når det gjelder Skype er det jo også greit å huske at det er en videosamtale, noe som vil si at de i den andre enden faktisk ser det om du plukker deg i nesa. Og så kan det være greit å ta en titt på omgivelsene før du setter i gang, slik at førsteinntrykket til de du snakker med ikke er trusene på tørkestativet liksom. Gjett hvem som ikke tenkte på det? Før omtrent midt i samtalen, da jeg kastet et blikk på det lille bildet som viser hva de du snakker med ser..

Ahem. Var det noen som nevnte nøytral bakgrunn? Det er riktignok ikke trusene mine, men det er ikke nødvendigvis veldig mye bedre. Jeg vurderte å diskre legge Ipecac-skumfingeren ned, men det ville gjerne vært litt mot sin hensikt.. Hadde de ikke sett den før, så legger de definitivt merke til den om jeg plutselig fjerner den liksom. Isteden valgte jeg å vri dataen litt sånn forsiktig, slik at hodet til samarbeidspartneren min for det meste dekket fingeren, og mitt hode dekket jokeren. Og smile skikkelig, skikkelig mye. Jeg er sikker på at de likte oss kjempegodt.

Og så velger vi den veggen det ikke er noe på som bakgrunn neste gang, hmh?

1 Comment so far

  1. det å være nøytral har vel aldri helt vært din sterke side, kjære hilde 🙂 jeg er sikker på at jokeren var en fin replacement for meg da…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s