comment 0

Kjære Norge.


Vi er kommet trygt fram til hotellet i København, til tross for at syklistene her er hissige som sommerens siste veps. Det var nemlig førsteinntrykket vårt, bussjåføren som som innstendig ba oss om å se oss for når vi gikk ut av bussen, fordi syklistene ikke bryr seg veldig mye om hvorvidt det står en fotgjenger i veien eller ikke. Noe som er en noe usunn holdning fra deres side. Jeg kunne forstått det om de kjørte bil liksom, men en person på sykkel har gode sjanser for å få skrubbsår i ansiktet, just sayin’. Og så er det mye lettere å få tak i dem enn bilister.

Jeg ble ikke hanket inn i sikkerhetskontrollen denne gangen, til en forandring. Kanskje rumpa mi ikke ser like bra ut som sist? Ikke vet jeg. Uansett, jeg var nøye med å holde blikket godt festet på bagasjen min hele veien mens jeg satt på Flesland, for de opplyste på høyttaleren at om man ikke passet på bagasjen ville myndighetene komme og tilintetgjøre den. Og det er jo litt kjedelig, for jeg har jo tatt med bagasje med en antagelse om at jeg kommer til å trenge den! En annen grunn til at det er viktig å følge med er at om myndighetene plutselig hopper fram fra kaffetrakteren for å tilintetgjøre bagasjen min, så er det definitivt noe jeg har lyst til å få med meg. Jeg ser for meg et Ghostbustersaktig scenario, med kjeledresser og flammekastere. Og sånt. Underholdningsverdi! Og mens jeg først er inne på dette med flyplasser så vil jeg benytte anledningen til å si meg uenig i bruken av ordene ankomst/avgangshall. Når jeg ankommer flyplassen ville det vært mye mer naturlig for meg å gå til ankomsthallen enn avgangshallen!

Hotellrommet vårt er kjempesøtt forresten, med et bad som ligger en halv etasje ned.

20121102-205240.jpg

I morgen skal vi teste om det går an å tette sluket i dusjen med håndklær og lage vårt eget svømmebasseng der nede! Og nei, vi lukker ikke igjen dasslokket. Det er viktig at pytonslangene i rørsystemet har en vei ut så de får puste.

Nå skal vi spise. Jeg har ikke spist på en halv time, minst, så jeg holder på å dø. Om du som leser dette er en av hundepasserene våre så håper jeg at ingen av dem har spist noe uerstattelig, spydd i skoene deres eller skremt naboene for mye. Lykke til!

Klem fra Havku&Skitskjegg på julebord.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s