comment 0

Lyden av en hånd som klapper.


Jeg vet ikke egentlig hvorfor dette er et spørsmål vi bryr hodene våre med. Det er jo en ganske enkel sak å finne ut av; selv kom jeg fram til stillhet. Kanskje en mild «svooosj» – lyd om man gjør det veldig tett opptil øret. Eller en skarp «svosj!» om man er på tv. Men der er det alltid mye mer lyd enn det er i virkeligheten, jeg tror det er for å kompensere for mangelen av de andre sansene. Lukt og følelse og alt det der. For det er vel ingen som egentlig tror på at kenguruen Skippy går rundt og smatter hele tiden? Og mesteparten av tiden jeg har vært med hester holder de helt kjeft. Men de lukter ganske mye, og de er varme å klemme på. Det ser man ikke på tv.

Lyden av en hånd som klapper er den samme lyden som er mellom sekundviserens tikk og takk, og den samme som kommer rett før vekkerklokken ringer om morningen. Det er den lyden som kommer når verden stopper og tar en pause i et millisekund, helt uten at noen merker det.

Og den ser omtrent sånn ut:

20121108-103553.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s