comment 0

Selvfølgelig vet jeg hva registreringsnummeret på bilen min er.


Jeg har passert nok en milepæl i voksenlivet; den forrige var anskaffelse av bil – denne er tett knyttet opp mot det. Jeg har levert bilen på service, helt uten en voksenperson til å holde meg i hånden. Parkerte utenfor, gikk inn og dumpet nøkkelen på disken med et fornød smil. Til min store overraskelse ga ikke damen bak disken meg noen som helst form for anerkjennelse, ikke engang en liten applaus. Istedenfor ville hun ha svært private opplysninger! Som navn og adresse og sånt. Og så spurte hun hva registreringsnummeret på bilen var. Seriøst, er det du eller meg som jobber på et bilverksted? Registreringsnummeret er tallene og bokstavene som står på en metallplate plassert foran og bak på bilen. Dette nummeret kan hjelpe deg og finne ut hvem som eier bilen. Oh.. du ville vite hvilke tall og bokstaver som står på min bil? Ahem. De er svarte i alle fall. Og skiltet er hvitt. That’ll do.

Nå kjører jeg rundt i en leiebil som jeg fikk låne istedenfor. Den har ikke bagasjerom nok til hunder, men den har manuelt gir. Og jeg som akkurat har vent meg til å kjøre automat. Men jeg kan fint kjøre manuelt jeg altså, når motoren begynner å brøle og hoste så må man prøve og finne kløtsjen, samtidig som man røsker i girspaken. Og med kengurubensin og jevnlige kvelninger blir turen ekstra morsom.

Og så kunne jeg parkere leiebilen hjemme og satse på at den store, fine bilen med automatgir snart er frisk igjen. Jeg har forresten vondt i sidene. Jeg benyttet et ledig øyeblikk i går til å teste denne nymotens treningen med rockering – og det er bare ikke rart at folk blir tynne av å trene med den altså. Den ga valken min så mye juling at stakkaren fikk panikk og gjemte seg på rumpa! Som forøvrig er et glimrende sted å ha den; mykt og godt å sitte. Men nå er jobbuken over, og det er tid for å pelle seg på brasse-trening og gi hele kroppen juling! Med litt flaks klarer jeg kanskje å skremme valken min fra rumpa og opp til puppene istedenfor.

Jeg har ikke noe bilde til å illustrere noe som helst her, så jeg gidder ikke prøve å finne et som bare er bittelitt relevant engang. Her er et sekkepipeband, det får holde!

Og en koala.

Det er vel godt nok vel? Det er uansett sånn det blir! Det er tross alt bare tirsdag. Ingenting viktig skjer på en tirsdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s