comment 0

Oppvarming til «the Hobbit»: Return of the King på fem sekunder.


Det er de fine samtalene du har i starten av dagen som legger grunnlaget for hvordan resten av dagen blir. Nei, vent litt, det er bare bullshit – det er vel i grunnen du selv som legger listen for hvordan du vil takle din egen dag. Og takk og pris for det, jeg har sjeldent spesielt konstruktive samtaler om morningen. (Og JA Kirsti, jeg skriver fortsatt morningen og jeg har tenkt å fortsette med det. Det finnes ikke noe bloggpoliti som kan stoppe meg!) Jeg ser jo aldri noen om morningen, bortsett fra på tur da. Og møtene da følger gjerne en fast plan:

Jehovas vitne: -Vil du ha et blad?
Jeg: -Nei.
Gaia: -ARFarfarfarf

Rar mann ved Kiwi: -De har satt skilt med «hundeparkering» utenfor butikken her, men det er jo ingen KROKER å binde hunden i! Det MÅ Jeg snakke med sjefen her om.
Jeg: -Nåja, ikke for min del. Hunder bør jo helst ikke stå alene uten for butikken uansett.
Gaia: -ARFarfarf

Så går det gjerne fem minutter uten at vi treffer noen som helst.

Gaia: -ARFarfarf

Du hører oss før du ser oss. Her er neste episode i oppvarmingen til the Hobbit! Det nærmer seg med stormskritt, hurra hurra hurra!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s